ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

 


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 16

Φίλες και φίλοι,

- 1.000.000 άνεργοι, ίσως και παραπάνω

- 2.000 περίπου αυτοκτονίες μέσα σε 1 χρόνο

- ύφεση πάνω απο 7%

- μείωση του ΑΕΠ κατά 20% μέσα σε 2 χρόνια

Είναι πολύ λίγα μόνον, από τα απελπιστικά μεγέθη που αποτυπώνουν την κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία, μόλις 2 δύο χρόνια από τότε που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας.

To ΠΑΣΟΚ, που επί 2 χρόνια δεν δεχόταν οποιαδήποτε συζήτηση για μέτρα εξυγίανσης της οικονομίας μας και που ζητούσε εξεταστική επιτροπή για την πώληση του ΟΤΕ στα 28€/μετοχή, ενώ τελικά τις πούλησε στα 8€, μας οδήγησε στα δεσμά του Μνημονίου με όλες τις αρνητικές συνέπειες που βιώνουμε.

Η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη, τα λουκέτα στην αγορά πολλαπλασιάζονται, οι επενδύσεις είναι καθηλωμένες, οι δείκτες της παραγωγικής δραστηριότητας, όπως και η ανταγωνιστικότητα, είναι σε χαμηλά επίπεδα και η αισιοδοξία έχει πλέον εκλείψει. Η κυβέρνηση του μνημονίου είχε την αναλγησία να βάλει χέρι στις παροχές για καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, ακόμα και στα επιδόματα τοκετού, σε μια χώρα που υποφέρει από έντονη υπογεννητικότητα.

Η αποτίμηση των δυο ετών διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ είναι θλιβερή. Κρίση δανεισμού, βαθιά ύφεση, δημοσιονομικές αστοχίες, έλλειψη ουσιαστικού σχεδίου. Η κατάληξη για την εθνική μας οικονομία είναι τραγική. Κάθε ίχνος αξιοπιστίας της χώρας μας χάθηκε, οι δανειστές μας σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τη χώρα και οι πολίτες έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους.

Ο Ελληνικός λαός σήμερα είναι δέσμιος μιας πολιτικής που δεν την επέλεξε, δεν την ψήφισε, δεν την θέλει. ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ! Σήμερα οφείλουμε όλοι να μιλήσουμε ξεκάθαρα, να καταθέσουμε τις προτάσεις μας και ο λαός να αποφασίσει την πορεία που θέλει να ακολουθήσει η χώρα.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ! Μια νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο με στόχο να οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη. Είναι ο μόνος δρόμος να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας στους δανειστές μας, αλλά και να εξασφαλίσουμε αξιοπρέπεια στη διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.


Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

Δηλώσεις- Δραστηριότητες

Εισήγηση στην Συνέντευξη Τύπου της Δ.Ε. "ΝΔ" Θεσ/νίκης, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση για τον ΗΡΑΚΛΗ (για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ)

Επίσκεψη στην Κατερίνη προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Πιερίας

«Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα: σύγκριση με Ιρλανδία και Πορτογαλία». Ομιλία στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μάλτα, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μάλτα ως εκπρόσωπος της ΝΔ

Δήλωση-Διευκρίνηση σχετικά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

 

Άρθρα

Ελλάδα: 2 χρόνια μετά! Σεπτέμβριος 2009 - Σεπτέμβριος 2011

Χωρίς ανάπτυξη, η κρίση θα διαιωνίζεται

76Η ΔΕΘ: Στο ίδιο έργο θεατές

Η ΔΕΘ πυλώνας ανάπτυξης και εξωστρέφειας

 

Συνεντεύξεις

Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις

 

 


Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Στα ύψη η ανεργία των νέων στη χώρα μας Τεράστιος ο κίνδυνος πλημμυρών στη Θεσσαλονίκη Κίνδυνος λουκέτου στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης και στο ΙΕΚ Τυφλών

Δυσλειτουργίες στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας

Σε εξόντωση οδηγείται ο επαρχιακός τύπος Αναστολή λειτουργίας της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στη Νέα Μηχανιώνα

Πλήρης απαξίωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Μεγάλα κενά και ελλείψεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

 

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ομιλία στην Επιτροπή του Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του Κράτους με θέμα «Συζήτηση για την πορεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το διάστημα Μαΐου-Ιουλίου 2011». Τετ. 31.8.2011

Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής. Εισήγηση στην Ειδική Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα τις εκπομπές της ERTWORLD για τη Διασπορά. 31.8.11

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων». | Εκτύπωση |